Teşekkür Plaketi Yazı Örnekleri


Plaket yazıları bazen büyük bir sorun haline gelebilir. Bu konuda plaket vermeden önce bazı fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Plaket yazıları yazılırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri yazım alanının çok kısıtlı olmasıdır. Mesajınızı mümkün olduğu kadar kısa ve etkili bir metinle vermeniz gerekebilir. Seçtiğiniz plakete göre yazım alanında yer alacak kelime sayısı değişebilir. Bunun için plaketi basacak firma ile iletişime geçiniz. Ayrıca kurumunuzun logosunu plakete bastırarak daha kurumsal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Çeşitli plaket yazısı örnekleri aşağıda verilmiştir.

 

 

Hizmet Teşekkür Plaketi Örneği

 

 

Sayın İsim Soy İsim;

 

Görevli bulunduğunuz süre içerisinde kurumumuza verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

 

Tarih

Kurum İdari Amiri

Unvan

 

Not: Kurumumuz kısmımda ilgili kurumun tam ismi yazılmalıdır.

 

Etkinliğe Katılım Plaketi Örneği

 

Kurumumuzca düzenlenen Futbol Turnuvasında gösterdiğiniz medeni, erdemli tavır ve davranışlarınızdan ötürü teşekkür ederiz.

 

Tarih

Kurum İdari Amiri

Unvan

 

Not: Kurumumuzca kısmına etkinliği düzenleyen kurumun bilgileri, “Futbol Turnuvası” olarak verilen bölüme ise düzenlenen etkinliğin ismi yazılmalıdır.  Ayrıca dilenirse doğrudan etkinliğe katılımınızdan ötürü teşekkür ederi şeklinde de yazılabilir.

 

Söyleşi, Konferans, Seminer Katılım Plaketi Örneği

 

 

İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarafından düzenlenen Eğitim ve Teknoloji Günlerinde yapmış olduğunuz “Yapay Zeka ve Eğitim” seminerden dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz.

 

Tarih

Kurum İdari Amiri

Unvan

 

Not: İstanbul Üniversitesi olarak verilen kurum ismi değişmelidir. Eğitim ve Teknoloji günleri olarak öngörülen etkinlik ismi değişmelidir. Ayrıca konferans, seminer gibi değişken bilgilerde etkinliğe göre düzenlenmelidir.

 

Katkı Sağlama Plaketi Örneği

 

 

Yaratıcı Promosyon Ürünleri Geliştirme etkinliğinin düzenlenmesinde göstermiş olduğunuz katkılardan ötürü teşekkür ederiz.

 

Tarih

Kurum İdari Amiri

Unvan

 

Not: Bu bölümde sadece etkinlik olarak düşünülmemelidir. Çalışanlarınızın katkı sağladığı tüm iş alanları, etkinlik, fuar gibi organizasyonlar için plaket yeniden düzenlenmelidir.

 

312 Promosyon olarak Ankarada faaliyet gösteriyor ve tüm Türkiyeye dağıtım yapıyoruz. Albüm plaket, kristal plaket, ahşap plaket  çeşitlerimize göz atabilirsiniz.