Hizmetimize 2016 yılında değişmeyen markamız ve yenilenen kadromuzla başladık. Giderek gelişen ve büyüyen yüzümüzle hızlı ve kararlı bir şekilde siz değerli iş ortaklarımıza ve birçok kurumsal firmaya hizmet vermeye devam etmekteyiz.

312 Promosyon olarak siz değerli iş ortaklarımıza kaliteli ve en güzel hizmeti vermek en büyük ilkemizdir. Firmamız bölgesinde yeni bir yüz olmasına rağmen Promosyon sektöründe uzun yılların getirmiş olduğu tecrübe ile siz müşterilerimizin beklentilerinin farkında olarak ihtiyaçlarınıza yüksek kalite, uygun fiyat ve alternatif çözümler üretebilmeyi amaçlamaktadır.

Bu konularda hizmet sunabilme politikası ile çıktığımız bu yolda her geçen gün büyüyen bir aile olarak yoluna devam etmektedir.


MİSYONUMUZ

Siz değerli iş ortaklarımızın sürekli gelişimine ve değişimine katkıda bulunmak amacıyla, sektörümüz ile ilgili dünyadaki yenilikleri yakından takip ederek, promosyon ürün ve hizmetlerimizde en iyi çözüm ortaklığını sunmaktır.


VİZYONUMUZ

Bu misyon doğrultusunda sizlerin kurumsal kimliği en üst düzeyde olan hedef kitlenize ulaşabilmeniz için, doğru personel, kaliteli malzeme ile profesyonel anlamda çalışmaktadır.